Säkerhet och ansvar

Smartgroup har alltid, och kommer alltid, utgå ifrån kundens bästa och göra produkter som på ett säkert sätt löser vardagsproblem. Sedan starten 2009 har bolaget strävat efter att göra produkter av högsta kvalitet som håller länge och är uppgraderingsbara så att konsumenten inte behöver köpa fler produkter än nödvändigt, vilket spar på jordens resurser. Ambitionen är att alltid producera på ett så hållbart sätt som möjligt och med de bästa materialen ur hälso- och miljösynpunkt.

Smartgroup är långt från klara med sitt hållbarhetsarbete men bolaget har satt ett klart mål att leda utvecklingen och vara det självklara valet för den miljömedvetna konsumenten. Ett tydligt steg i den riktningen är lanseringen av HeroEcoBottle, Världens första ECO nappflaska i slagtåligt glas och bioplast från växtriket. Smartgroup vill göra sitt bästa för att bidra till en bättre värld, ett bättre samhälle och en mer hållbar natur.

 
 
plant_tree.png

Hållbarhet

Trees for the Future

För varje nappflaska som säljs planterar Smartgroup ett träd. Detta hjälper jordbrukarna från fattigdom, återställer den biologiska mångfalden, minskar vårt CO2-avtryck samt minskar växthusgaser i atmosfären.

trees-for-future.png
kids.png

Samhällsansvar

World Childhood Foundation

Smartgroup jobbar globalt för alla barns rätt till en trygg och lycklig barndom. För varje nappflaska som säljs donerar Smartgroup 5 kronor till World Childhood Foundation, grundad 1999 av H.M. Drottning Silvia.  

childhood.png
safety_work.png

Säkra arbetsförhållanden

Alla Smartgroups produkter testas för att uppfylla alla strikta säkerhetskrav och normer världen över. De är testade och godkända enligt EN 14350, EU 10/2011, US FDA CFR 21 177.1520, GB 4806.7-201 och CA SOR / 2011-17.

Alla produkter är fria från gifter som BPA, BPS, BPF och DEHP. Smartgroups tillverkningsanläggningar i Kina överensstämmer med Good Manufacturing Practice, mänskliga rättigheter samt ISO9001 och BSCI.